Gulve​

Linoleumsgulve

Linoleum er helt igennem et naturprodukt. Det indeholder linolie, harpiks, træmel og kalkstensmel. Undersiden består af jutevæv. Linoleum er ideelt til trafikerede områder som gangarealer, kontorer, køkkener og trapper. Det er slidstærkt, let at vedligeholde og findes i et væld af farver og mønstre.

Vi anbefaler at der bruges linoleumssæbe ved rengøring.

Trægulve

Trægulve finder man stort set i alle hjem og det er bestemt ikke uden grund. Et trægulv er smukt at se på og holder længe da slidstyrken er utrolig høj. Hvad vil du vælge? Vi har alt lige fra planker, laminat eller parket - olie, lak og ludbehandlet. Her er rigtig mange muligheder for at skabe sig et personligt trægulv.

Vi anbefaler at bruge en sæbe til trægulve, alt afhængig af hvilken topbehandling dit trægulv har.​

Vinylgulve

Vinyl er fremstillet af PVC. Det består af tætsiddende molekyler som gør produktet 100 % vandtæt. Det er derfor ideelt til rum der delvist eller helt udsættes for vand som f.eks. badeværelser og storkøkkener.

Ved rengøring benyttes et ph-neutralt vaskemiddel.

Tæpper

Tæpper fås både som korthårede eller langhårede. Skal dit tæppe være ensfarvet, flerfarvet, væg-til-væg, vævet eller i løkker? Find inspiration her. Vi har både bløde tæpper til hjemmet og slidstærke tæpper til hjemmet.

Vi anbefaler at der bruges tæpper i særlig stærk kvalitet til kontor arealer med travl trafik og brug af kontorstole. Tæpper fås også i blødere kvalitet velegnet til hjemmet.​

​Følg Nice Floor på Facebook

Vi lægger løbende spændende billeder og opslag op fra vores hverdag

Nice Floor
Horseager 13
2670 Greve
Telefon: 24 61 76 17

Firma​

​Nice Floor

CVR: 30682033

Adresse

Horseager 13

2670 Greve​

Kontakt​

Telefon: 24 61 76 17

E-mail: info@nicefloor.dk​​